ELS MEUS PROJECTES MUSICALS

-PUBLICACIÓ AL LLIBRE DE LES VII JORNADES DE MÚSICA, PROJECTES DE TREBALL I MÚSICA: Presentació de la comunicació sobre el musical "El poder de l'amistat", com a directora artística,  a l'ICE de la UB, Barcelona, 3 i 4 de setembre de 2008.

-PONÈNCIA A LES VII JORNADES DE MÚSICA 2008 A L'ICE, UNIVERSITAT DE BARCELONA: Directora artística de l'escola Miquel Martí i Pol en el musical "El poder de l'amistat"

-AJUNTAMENT DE VILADECANS: Projectes de "L'escola al barri 2008" (Musical "El poder de l'amistat")

- PUBLICACIÓ AL DVD "EL COMPROMÍS CÍVIC EN EDUCACIÓ (SENTIR, ACTUAR I SUMAR): Presentació de la nostra experiència dins del DVD publicat per la Diputació de Barcelona (Àrea d'Educació).

- PUBLICACIÓ A LA REVISTA "EL MIRALL": Reportatge de l'espectacle de dansa "Mirades" i del musical "El poder de l'amistat"

-I CONGRÉS DE PRÀCTIQUES EDUCATIVES INNOVADORES: Directora artística de l'Acte de cloenda representant el musical "El Petit Príncep" amb  l'escola Miquel Martí Pol i l'IES Torre Roja.

-BLOC DE REPORTERS DEL CALAMOT: Publicació dels llenços pintats pels nostres alumnes per a la presentació del musical "El Petit Príncep".

-PUBLICACIÓ A LA REVISTA "PUNT DE TROBADA" : Article sobre l'espectacle "Tast Musical"

-PUBLICACIÓ A LA REVISTA "LA VEU ROJA":  Articles sobre el nostre espectacle representat a la cloenda en el I Congrés de Pràctiques Educatives al Baix Llobregat 

-PARTICIPACIÓ EN LA CANTATA ANIMALADA DE CANÇONS 2010

-VILADECANS TV: Cantata animalada de cançons, acte de cloenda del I Congrés de Pràctiques Educatives Innovadores, acte musical d'inauguració de l'escola Miquel Martí i Pol de Viladecans. A l'apartat EDUCACIÓ.

-BLOG DE MÚSICA DE L'IES TORRE ROJA: Musicals i corals en els que hem participat.




X TROBADA DE CORALS DEL BAIX LLOBREGAT / INFORMACIÓ INSCRIPCIÓ